Happy New Year

Nyårsafton for the win! Är så otroligt otaggad, och i år är nyår så brutalt överskattat. Ska träffa Beatrice snart, vi ska väl in till stan och sedan ta det där ifrån. Finns inte så mycket mer att säga, lol. Gott nytt år på er!
 

28 december 2012

Idag var tredje dagen i rad som jag satte min fot i Täby Centrum, åkte in dit med mamma för att gå på Apple-support sak. Min dator vägrar att ladda ner nya Mountain Lion uppdateringen så vi skulle kolla det, men vi kom inte så långt i och med att killen som jobbade där ville att jag skulle göra en säkerhetsuppdatering först.. Jag passade iallafall på att köpa med mig en skjorta från Hollister, som jag velat ha ett tag. Blev även kallad för "hollister-nörd" för några veckor sen, vilket jag tyckte sög i och med att jag egentligen skäms över att handla på Hollister och försöker göra det så lite som möjligt, menmen. Senare på eftermiddagen åkte jag till Nejla och käkade pizza, sedan kom Amelia över och vi hade det mysmys! 
 
Random pixie from London.

God jul, folks

Weho, idag är det julafton, eller aa om en minut är julafton slut. Jag kan helt ärligt inte riktigt säga att jag kände någon riktig julkänsla i år, det kändes mer som en vanlig dag, hehe. Enda skillnaden var väl att jag spenderade dagen mer med min familj och fick presenter helt random. Men det var mysigt ändå, och det är trots allt lite synd att det är slut nu. Dock ser jag fram emot mellandagsrean, wiho!
 
Me cool, leker snygg.

Want

 
Ysl
 

Merry Christmas

Idag har varit en väldigt lugn dag, jag sov länge, byggde pepparkakshus, pyntade granen och tittade på min absoluta favorit julfilm, Polar Expressen. Att det är julafton imorgon är helt ofattbart, tiden har gått så fort (inte första gången jag säger det, lol). Samtidigt som jag tycker att julen och julafton är väldigt överskattat kan jag inte låta bli att tycka det är rätt mysigt ändå, att bara umgås med familjen och mysa. 
 

Vad gäspar skorpan?

Here's mah clock. Köpte den på guldfynd för 249 kr, ett riktigt kap! ;D Vill egentligen ha en Marc Jacobs klocka (som förövrigt ser exakt likadan ut.), men den kostar runt 2500, så den här får funka ett tag! 

Äntligen jullov!

Idag fick jag äntligen jullov! Wiho, det är så skönt! Skolavslutningen bestod av att mina lärare spelade upp en återberättelse av varför vi firar jul, och det slutade med att de stod och dansade till gangam style. Ibland bara måste man älska mina lärare. Efter skolan gick jag och en del av min klass till Wayne Coffee, vi fikade och snackade ett långt tag, kändes som ett bra avslut på terminen. Sedan åkte jag ner på stan och köpte mig en klocka, och efter det åkte jag vidare till min frisör där jag klippte håret. Jag blev av med en del hår, även fast det är hemskt att mitt hår blev kortare är det ändå väldigt skönt att det är fräsch igen! (Y)
 

No faith in Brooklyn

Classy
 
 
Är så himla sugen på att köpa lite nya kläder, speciellt nya tröjor. Tröttnar så himla fort på mina kläder, vilket är synd då jag skulle kunna använda dem ett mycket längre tag än vad jag faktiskt gör. Sen är det ju inte så bra för min ekonomi heller haha. Den rosa toppen i collaget ovan har jag verkligen fastnat för, och jag skulle göra allt för att få den, typ. Men då den är från Alexander McQueen är den ju inte så billigt direkt. I ett annat liv, kanske. 

Vad hatar jag mest ju nu? Plugg

Pluggar engelska för tillfället. Och klockan börjar bli ganska mycket, men jag måste verkligen komma någon vart på arbetet då jag har skjutit upp allt som vanligt. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen; skolan tar verkligen över, får panik. Idag red jag även två lektioner, vilket gjorde att jag hade ännu mindre tid för plugg, men vad ska man göra. På torsdag har jag även franskaprov och matteprov, kan ingenting. Men sen är det lov, åh så skönt! Känner mig verkligen värd det nu, bara få ta en paus och gå på standby i 2 och en halv vecka, åh livet!
 

Så himla bäst

Den här låten går på replay i mina högtalare just nu. Åh den är så bra!

Sjukling

Lol. Fick vinterkräksjukan i torsdags, yippie! Dock pågick den bara under torsdagen och igår hade jag endast ont i magen, det var som en mild mensvärk så det gick att leva med liksom. Så himla kul att jag är så motaglig för sjukdomar just nu, not. Hoppas det här går över snart så jag inte blir sjuk igen, orkar inte att jag ska behöva missa skolan hela tiden och komma efter. 
 
Wellwell, idag ska jag bara ta det lugnt och bli helt frisk igen, och så får jag väl ta och plugga lite. Allt annat än en spännande dag.
 
 

Seeing you with her, just don't feel right

Woopiewoopie, var på VIP-middag och julshow med Nejla ikväll. Maten var så god och showen var så bra. Danny Saucedo och Loreen var bland annat där, och hur bra är inte de? 
 

Livet leker

Kylan har verkligen kommit upp till Stockholm nu, det var runt 15-17 minus hela dagen. Fryser ihjäl så fort man sätter foten utanför dörren. Och det vart ju inte bättre när jag kom till tågstationen och inser att mitt tåg är inställt = måste vänta på att nästa ska komma. Så där stod jag i 20 minuter och frös ihjäl. Jag var så nära på att bara vända och gå hem igen, menmen vad ska man göra. Efter skolan åkte jag till Hollister och köpte ett par nya jeans. Egentligen behöver jag inte ett par nya, men man kan aldrig ha för många jeans, right?
 
Imorgon har jag sovmorgon och börjar klockan 13.00. Så himla bra, ibland bara älskar jag min skola. 

Rock Me

Kan inte fatta att det redan är december, tiden går så himla fort. Känns som att det september alldeles nyss liksom! Mamma och jag åkte iväg till Täby Centrum tidigt imorse och köpte lite julklappar, fick ihop nästan alla, vilket var ganska skönt så vi slipper stressa de sista dagarna. När jag sedan kom hem julpyntade jag mitt rum lite smått. Och senare på kvällen gick jag på Stockholm Horse Show med Sandra, det var väldigt mysigt. Nu måste jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt och shoppa lite till, sen måste jag plugga hela resten av dagen. Kommer ju bli skitkul. Lål.
 

RSS 2.0