All these little things

Äntligen har jag höstlov, har kämpat så otroligt mycket den här första perioden i skolan och tycker att jag förtjänar att ta det lugnt ett tag. Började mitt lov med att ha Batman-maraton hemma hos Sigrid tillsammans med några andra tjejer i klassen. Vi hade det supermysigt, bakade pizza och pratade om allt som går att prata om. För att göra lovet ännu bättre åker jag till London ikväll tillsammans med mamma. Så jag försöker packa min väska just nu, det går inte så superbra då jag både hatar och suger på att packa. Tar pauser hela tiden och det slutar med att jag måste stresspacka allt i sista sekunden, och då glömmer jag oftast massa viktiga saker. Menmen. 
 

Troublemaker

Träffade min fina kusin i stan idag, vi tog en fika och gjorde lite catching up. Det var väldigt mysigt. Sedan gick vi och shoppade lite. Imorgon åker hon till Grekland, gissa om jag är avundsjuk, hehe. Speciellt när hon frågade om jag ville åka med. Dock skulle jag absolut inte byta ut London mot Grekland, är supertaggad på att åka till London och på att shoppa, wiho!

Girl on fire

Shophopp, händer inte mycket i mitt liv just nu, därför kan jag inte dokumentera något mer än vad som hänt under min dag, skitkul! Har precis tittat klart på Berg flyttar in, då hon besökte Henrik Lundqvist blev jag ju tvungen att titta med tanke på att han är supersnygg, hehe. Nu ska jag plugga franska, har franskaprov imorgon och jag måste memorera massa fraser som jag ska kunna översätta, så det är bara att mata. 
 
By the way så åker jag till Lodon om mindre än en vecka, weho. Känns så sjukt att det är så snart, när jag började räkna ner var det liksom 65 dagar kvar, vafan händer?! Tiden går så sjukt fort, och det känns inte riktigt som att man hinner med, som att dagarna bara springer förbi utan att man hinner ta vara på dem. Känns ju inte så jättebra.
 
Fina Pepsi, som jag red igår. Japp, superrandom.

Can we finish what we started?

Den här tjejen är helt otrolig, skulle dö för att få hennes röst. Döööööör! Hoppas hon vinner hela X Factor Usa!

I want it that way

Woops, har inte uppdaterat på typ 20 år. Det går bra nu haha. Snart ska jag åka in med min familj till stan där vi ska äta på Italiensk restaurang och sedan ska vi gå på ett annat event (åh gud vad jag lät vuxen där...). Efter det ska jag förmodligen till Sandra på fiestaaa. Hon fyller år, så hon ska firas, weho! 
 
Jag blev även klagad på för någon vecka sen om att jag aldrig skriver något intressant, och ja det kan jag faktiskt hålla med om, hahah vem vill veta vad jag ska göra under dagen? Om jag inte har någon läskig stalker, så antar jag att det egentligen inte är någon som vill veta hahah. Men jag vet inte vad jag ska skriva om sååå.. 
 

Her days are over

Hello på er som fortfarande kikar in här. Ikväll har min kära kusin och hennes familj varit här på middag. Vi firade mig och hade det mycket mysigt. Min 9 åriga kusin ville se på Harry Potter, så vi satte på den, men såklart somnade hon, hihi, så hon hann inte se så mycket. Intresseklubben antecknar, jaja. Nu sitter jag och väntar på att Xfactor UK ska lägga upp klipp från kvällens liveprogram på youtube så jag också kan se. 
 
 

RSS 2.0