Young, wild and free

Long time, no see. Har varit rätt upptagen de här senaste dagarna. Jag har bott hos min kusin Ida sen i onsdags till idag med vår finska kompis. Lärde känna han och hans bror i turkiet, hur random? Superrandom. Men vi hade kul iallafall och idag är jag trött som satan. Gick upp klockan 4 i morse för att lämna av honom vid båten tillbaka till finland. Så mycket sömn fick vi inte.


Still breathing


They don't know a thing about us

Det finns verkligen ingenting att göra just nu. Vädret suger så man kan inte gå ut, jag är alldeles för trött för att ta mig någonstans och blä. Jag får väl helt enkelt göra det bästa av situationen, läsa en bok eller något, det är alltid trevligt.


Don't wake me up

Glad midsommar på er kära vänner! Nu är jag hemma från Turkiet. Gick upp klockan 4 imorse för att komma till flygplatsen i tid, det sög kan jag säga er. Min vecka har varit helt jävla underbar. Ville verkligen inte åka hem. Jag har solat, badat, träffat massa nya vänner och varit på andra äventyr haha. Att komma tillbaka till Sverige sög. Det är kallt och tråkigt här, blä.


We are young

Träffade Anna, Nejla och Jonis idag. Vi köpte pizza och gick sedan och satte oss på en liten äng. Det var supermysigt och skulle inte banga på att göra det igen.

Imorgon åker jag till Turkiet. Är taggad till tusen och kan inte vänta på sol och bad. Hoppas jag får färg också, hade varit lite stelt att komma tillbaka vitare än innan man åkte haha. Men det lär ju inte hända, hihi.


Sommar?

Tog mig in till skolan en snabbis imorse för att få återkoppling på några ämnen. Jag är faktiskt väldigt nöjd med mina betyg det här året, och hoppas att jag ligger i lika mycket i skolarbetet nästa år. Hoppas inte att tvåan är som ett "mörkt år" som folk brukar kalla det, det gör mig lite smått nervös faktiskt.

På fredag åker jag till Turkiet med min kusin. Ska bli superskönt att komma bort ett tag, speciellt nu när vädret suger här i Stockholm. Hoppas det blir strålande sol där hela veckan, då är jag nöjd!

Pursuit of happiness

Idag var allt en bra dag. Redovisade mitt absolut sista arbete i ettan och fick i princip sommarlov redan klockan 10 idag (slutar annars officiellt på fredag). Jag tog mig sedan ner på stan innan det vanliga ruset börjar. Var skönt att kunna knata runt i affärerna utan att behöva trängas med 20 andra, hehe. Jag fick iallafall med mig ett par saker hem, så nu är jag ganska redo för min turkiet resa på fredag. Woopwoop, vad jag taggar!

Nu är det fan sommar bröder!

Livet rullar

Här står det rätt stilla. Frågan är ju varför jag ens startade en blogg. Det kan ju vara trevligt att komma in här och skriva lite då och då, och kanske lägga in någon mysig bild.

Min helg har varit bra. I fredags drog jag, Sandra och Nejla lite spontant på poolparty hos någon kille vid namn Adam. Jag var så otroligt otaggad till en början, ville bara ligga i sängen med en påse godis och någon film. Men det slutade bra iallafall bra. Tummen upp! Igår AKA lördags åkte jag snabbt in till stan för att träffa min kusin. Vi tog en fika och catchade upp lite.

Nu är klockan för mycket. Godnatt på er!


Tjollahopp, tjollahej

Hejhejhallå! Linnea heter jag, ifall ni råkat missa det. Har inte bloggat på hur länge som helst, så då tänkte jag att varför inte starta en ny blogg och börja om helt från början? Kändes riktigt awesome. Så här är jag nu. Här lär jag väl skriva om me, myself and I. Nä, men allt från min vardag till kakor är väl vad den här bloggen kommer handla om.

Vi får se hur länge jag kommer klara av att uppdatera den här. Av erfarenhet skulle jag inte säga allt för länge.

RSS 2.0