Blä.

Så, kom hem från vandringen idag. Kan säga att det inte alls var så trevligt som jag förväntade mig att det skulle vara. Själva vandringen tog 5 timmar. Kan ni fatta, jag gick i 5 jäkla timmar!! Hur är det ens möjligt?! Dessutom gick min grupp vilse en gång, vilket tog 40 extra minuters vandring. Vi gick upp och ner för berg, genom skog och hagar. Fyfarao. När vi kom fram blev vi introducerade till ett hus där vi tydligen skulle bo. DOCK, var det svinkallt, jättegammal och det hade INGEN el! Det var smutsigt och äckligt och jag lovar att det spökade. Vi valde sängar och sen gick vi ut och chillade ett tag med alla människor som var där. Vi lekte lekar och hade det helt okej bra. Sen på kvällen fick jag något känslomässit utbrott, jag mådde så otroligt dåligt. Alla gick mig på nerverna och jag ville åka hem så brutalt mycket. Men eftersom att vi var åt helvete var det ingen som kunde hämta mig. Det slutade iallafall med att jag lämnade min klass och äckelhuset och sov hos två andra tjejer i ett tält, vilket jag är glad över att jag gjorde. Kan säga att igår kväll INTE var en av mina bästar kvällar. Fyfan. 
 

Den stora vandringen (?)

Tänkte göra ett snabbt inlägg och berätta hur mina två kommande dagar ser ut. Imorgon åker jag tillsammans med resten av årskurs 2 på vandring. Vi ska tydligen gå 2 mil (jag kommer dö.) och sedan ska vi tälta och myspysa. Dock så har inte en kotte i min klass tält så vi får väl se hur det blir med det. Om lärarna stoppar in oss i massa random tält så dör jag för andra gången, hade varit ganska stelt. Jag tror iallafall att det kan bli ganska mysigt, eller aa vandringen kunde vi ju skippat. 
 
Vi hörs på torsdag!

London town

Livet leker just nu! Mamma och jag har precis bokat flyg till London i November. Åh, det kommer bli så otroligt awesome! Har aldrig varit i England förut så det ska bli spännande, och så kan jag även bocka av ännu ett land från min lista. Det jag ser fram emot mest är nog shopping, så jag borde nog börja spara nu.
 

Wide Awake

Sitter hemma och är sjuk just nu. Känns som att det har blivit standard för mig att bli sjuk första veckan i skolan, då jag blev det förra året också. Även fast jag är sjuk drog jag mig till skolan imorse, runt lunch mådde jag jättedåligt och ville bara dö. Men eftersom vi skulle gå på bio med 1orna efter lunchen hängde jag kvar. Kan även meddela att filmen vi såg kan ha varit den sämsta filmen i världshistorien. Satt och vred mig i stolen hur mycket som helst med tanke på att jag var rastlös som satan. Nu ska jag medicinera mig själv och lägga mig och titta på någon film. 

I know I can make it through

Då var det plötsligt sista dagen på sommarlovet. Så sjukt att det redan har gått 2 månader, känns mer som 2 veckor. Jag är så långt ifrån redo som man kan bli på att börja skolan igen. Orkar verkligen inte gå upp 05.45 varje morgon i 1 år nu. Det enda positiva med att börja skolan igen måste vara att träffa min klass igen. 
Annars har min sommar varit superbra. Har gjort så mycket saker som jag nog aldrig kommer glömma, även fast vädret inte riktigt har varit på topp. Kan inte vänta tills nästa sommarlov börjar. 
 

It's a party in the USA

Har precis fixat mig lite snabbt, ska även byta kläder och laga lite mat till mig själv. Lär väl bli ägg och bacon eller något med tanke på att det + köttbullar och mackaroner är det enda jag kan laga. Jag och matlagning passar inte riktigt ihop. Iallafall, efter det åker jag in till stan, najsnajs!
 

Every little thing

Snart kommer Emelie över hit, vi ska ta det lugnt och spela spel. Vi tänkte egentligen åka och bada, men det kom lite saker i vägen så tyvärr blir det inge bad idag. Lite senare ikväll ska jag med Axel, Marcelo och, förhoppningsvis, Sandra in till Rålis där det visas nån film och så delar dom ut popcorn och saft (?). Så det ska bli spännande!

Magic Mike

Träffade Beatrice och Natalia i stan idag, det var jättetrevligt då vi inte träffats på hela sommaren. Vi satte oss i Kungsan och åt glass och hade det supermysigt. Senare på kvällen gick jag och Bea på bio, vi såg Magic Mike som var så bra, alla tjejer måste se den! 
 

Dream shoes

Äntligen har jag fått mina efterlängtade Nikeskor. Det ringde på dörren klockan 8.30 imorse och jag hörde att pappa sprang ner och öppnade. Orkade inte alls bry mig om det så jag somnade om. Klockan 10.00 vaknade jag igen och gick upp från sängen. Pappa sa då till mig att jag skulle kolla på köksbordet, och där stod dom och väntade på mig. Dom är så fina, och den rosa färgen lyser verkligen! 
 

American Boy

Tänkte berätta lite snabbt om gårdagen. Emelie och jag åkte tidigt in till Skansen, vi gick runt, tog bilder, åt glass och tittade på djuren. Det var väldigt mysigt. Senare på kvällen var det avskedsfest för Anna eftersom att hon, på tisdag, åker till USA i 10 månader. Till en början var vi cirka 10 pers som grillade hamburgare, och sedan vart det mer partyparty. Hade det jättekul iallafall! 
 
 

Ugh

Ni som har blogg, är det bara jag som inte kan få in headern på bloggen? Jag har kämpat hur länge som helst, men den där satans headern vill ju inte visas, så nu är jag helt utan en header. Kul, kul.. Om det är någon som vet hur man lägger in en header i det nya blogg.se systemet så får ni gärna säga till. 

Do you believe in magic?

En ganska monlig dag som denna åkte jag och Emelie in till stan och hyrde cyklar. Det var ganska mycket problem med cyklarna innan vi kom iväg, och det kändes som att vi verkligen var pain in the ass för cykelkillen. Fast han var trevlig och väldigt pratsam så det var helt okej. Sedan cyklade vi runt i stan i ungefär 2 1/2 timme. Det var mysig, dock var det så mycket människor ivägen hela tiden så man kan knappt fram. Hehe. 
 

Lite Turkiet bilder


Listen

Nu måste jag erkänna en lite pinsam sak. Jag har verkligen börjat gilla Cody Simpson på senare tid. Jag menar, vad händer? Först Justin och nu Cody? Men ååh han är så snygg, och han musik är så bra! Börjar nästan undra om jag inte håller på att förvandlas till en liten 13 årig fangirl.. Lol.

Summertime

Åkte tillsammans med mamma, pappa och Smulan till ett fik i Vallentuna tidigare idag, vi åt och hade det mycket mysigt. Eftersom att det är mammas sista dag på semestern tyckte vi att det kunde vara trevligt att göra något mysigt tillsammans som avslut.

Nike Free Run + 3

Livet är så bra just nu, mamma hittade en tysk hemsida igår som säljer Nike Free Run + 3, jag har letat som en galning efter de coralrosa skorna över hela Stockholm, och eftersom att det är en utgåva som inte längre görs var dom slut ÖVERALLT, hade ganska mycket panik ett tag eftersom att jag så gärna vill ha dom. Iallafall, mamma hittade en tysk hemsida som säljer dem, och i min storlek också, så det första vi gjorde var att beställa dom. SÅ JAG ÄR SÅ GLAD NU! Heheh.
 

You'll never ever know

Hyrde en trampbåt i solen tillsammans med Emelie, Axel och Marcelo idag. Det var supertrevligt! Vi stötte på många ankor och andra fåglar som inte alls verkade tänka på att det kom en trampbåt som kunde köra rakt över dom, haha. 
 

10 facts about me

1. Jag är superrädd för att vara i en stor skog. 2. Mitt hår är naturligt lockigt, men eftersom att jag hatar det plattar jag det alltid. 3. Jag har ridit i snart 8 år. 4. Jag älskar bilar, det är ett av mina största intressen. 5. En av mina största drömmar är att flytta till New York i framtiden. 6. Jag har åkt skidor i hela mitt liv, och spenderar en stor del av mitt liv i fjällen. 7. Jag tycker inte om choklad. 8. Min bästavän bor på andra sidan jorden, därför träffas vi bara 3-4 gånger per år. 9. Jag är det enda barnet i min familj. 10. Jag har lovat mina vänner att ställa upp i X-Factor nästa år, men usch jag är livrädd. 

Där jag hänger min hatt

Hejsanhoppsan! Jag känner att jag är ganska duktig på att uppdatera den här bloggen, eller vad säger ni? Det roliga är att jag vill uppdatera den, men jag lyckas ändå aldrig. 
 
Iallafall så har jag haft en ganska bra sommar hittills, dock så har vädret sugit. För första gången i mitt liv längtar jag redan nu till nästa sommar, vanligtvis brukar jag gå och tjata om att få åka skidor vid den här tiden på året. Fast just nu är jag inte alls taggad på att det ska bli kallt igen. Blä.
 
I förrgår kom Emelie tillbaka till Sverige. Så jag träffade henne igår, var otroligt trevligt att träffa henne igen! Idag ska vi ta oss in till stan och picknicka, vi tänkte egentligen hyra cyklar också, men sen insåg vi att man måste fyllt 18 för att få göra det, så det sög. 
 

RSS 2.0