I can, I will

Ska snart gå och lägga mig, men tänkte att jag kunde skriva ihop ett snabbt inlägg innan. Det blev bara en halv skoldag för mig idag iprincip, vi hade endast eget arbete hela dagen och man fick åka hem när man ville, vilket var väldigt skönt. I eftermiddag har jag pluggat och tränat, tog mig igenom ett stenhårt träningspass och är sjukt trött nu. Dock är jag helt brutalt taggad på att bli fit till i sommar, så jag vägrar faila och sluta hela min "fitnessresa". Något som gör en ännu mer taggad är att ha människor runt en som gör samma sak, då kan man peppa varandra lixxx. 
 
Godnatt!
 

Céline me alone

Åh, jag är så himla sugen på att köpa mig en Céline och en YSL t-shirt. Tycker de är så fina och enkla. Ska nog ge mig ut på jakt efter dem snart. Åh, jag dör!

26 januari 2013

Igår var jag på Coop och fick lite kassateori, det var så himla mycket att ta in och jag förstod nästan ingenting då och då, märkte ibland av att mina tankar vandrade iväg och jag fick verkligen anstränga mig för att lyssna på allt jag skulle behöva veta. Allt lär väl ge sig när jag väl börjar sitta i kassan. Lite senare på kvällen kom Nejla över och vi snackade massa och tittade på "Tzatziki, morsan och polisen". 
 
Idag har jag hunnit shoppa en snabbis, fick med mig en kappa hem. Den är så perfekt, hihi! Nu ska jag plugga lite och sen får vi se vad som händer ikväll. 
 

Hatahatahata

Något som gör mig så otroligt arg är när bussarna antingen är inställda eller bara allmänt försenade. Och något som gör mig ännu argare när det händer varje satans dag och när det är på första station. Jag förstår seriöst inte hur svårt det kan vara att skicka ut fler bussar om det nu saknar bussar vilket slutar med att de blir inställda. Så får man stå där ute och domna bort i 15 minus grader. Jag hatar, hatar, hatar, hatar SL. Och jag tycker dom borde göra kollektivtrafiken gratis för att gottgöra all evig väntan på bussar som är borttagna eller försenade. FYFAN.

Garvar läppen av mig

Det här kan ju vara den roligaste reklamen jag sett på länge, hahah åh vad jag skattar. Så stolt över att jag jobbar på Coop. <3 
 

Wicked games

Har inte uppdaterat på länge nu och det känns som att jag faller tillbaka i min "aldrig blogga" svacka. Iallafall, så har det varit en ganska händelserik vecka. I onsdags var jag på intevju och fick jobbet direkt och igår tränade jag för första gången på ett riktigt gym i Sverige (gymmade i Turkiet i somras, swagster) tillsammans med Natalia. Det var kul och jobbigt, men jag tycker att jag får ut mer av träningen när jag tränar hemma, dessutom är det gratis. Idag har jag inte gjort ett piss, förutom att ta vara på min vilo/cheatday och ätit godis. 
 
Tänkte btw promota min och Natalias fitnessinstagram. @thefitswedes, följföljfölj!
 
Lite bilder från veckan. (Y)

Beach 13, woopido


13 januari 2013

Var på IKEA med mamma idag för att handla en lampa till ett av hörnen i mitt rum. Jag passade även på att köpa ett doftljus eftersom jag älskar doftljus, kan vara en av de mysigaste dekorationerna till rummet. I samma veva åkte vi förbi rusta och köpte hantlar och en yogamatta, jag blev även väldigt glad när båda två fanns i rosa. Alla som känner mig vet nog att rosa är min absoluta favoritfärg, hihi. När jag kom hem städade jag rummet lite, så nu känns det väldigt hemtrevligt. Dock lär det väl hålla i max en vecka innan det är stökigt igen.. 
 

At the end of the day

WOOHOO FREDAG! Det här är dock en väldigt ohändelserik fredag, mina planer blev inställa så nu ligger jag här och chillar. Woopwoop. Imorse gick jag upp 05.50 för att sedan åka in till skolan runt klockan 7. Åh vad jag älskar när jag börjar tidigt! Inte alls. Väl i skolan var inte min svenska lärare där, så vi satt och gjorde absolut ingenting i 2 timmar. Kändes så otroligt ovärt. 
 
Imorgon är det lördag (obviously) då ska jag träffa massa mysiga Vittra-buddys som jag inte har träffat på 100 år känns det som, så det ska bli jätteroligt! 
 
Nu ska jag fortsätta häcka och lyssna på musik. Byyye!
 

8 januari 2013

Tycker synd om mig själv för imorgon börjar skolan igen efter 2 och en halv veckas lov. Spyr på att jag inte kommer kunna vara uppe hur länge jag vill på kvällarna, eller sova hur länge jag vill på mornarna. Och jag spyr på att jag inte kommer kunna chilla hela dagen lång utan att behöva tänka på plugga hela tiden. Åh jag orkar inte. Dessutom kommer jag antagligen inte kunna somna ikväll, och jag har ingen aning om när jag ska försöka gå och lägga mig, känns meningslöst att gå och lägga sig tidigt om jag ändå ska ligga och dra mig till klockan 03.00 liksom.. Wellwell, godnatt på er. 
 

7 januari 2013

Classy
 
Wanties till i sommar.

Bääääääst

 

Bekännelser

- Något jag stör mig så brutalt mycket på är när folk tar bilder på sig själva i spegeln i ett badrum och toalocket fortfarande är uppe.
- De två ord jag hatar mest av allt är korv och näsborre. 
- Jag fyller 18 i år och jag är så sjukt tagg!
- Även fast jag tycker det är kul att festa måste jag nog säga att jag föredrar en hemmakväll med kompisar.
- Jag varken dricker eller röker. (Y) 
- Jag är bara 163 cm lång och önskar att jag kunde växa iallafall några cm till. 
- Jag har världens största crush på Niall Horan i One Direction, och jag ogillar mig själv för det. 
 

Nanana

Gjorde klart min fotovägg för en stund sen, vill dock fylla ut lite mer av väggen. Men än så länge känner jag mig nöjd, wiho.

5 januari 2013

Tog en fika med min fina Sandra tidigare idag, vi har inte träffats på hur länge som helst så det var supermysigt att catcha up lite! Strax efter det åkte jag till Täby C en snabbis och köpte ett nagelkit där man gör egna gelenaglar, kände mig tvungen att testa (vart dock skitfult, lol). Jag skyndade mig sen hem för att hinna titta på JVM-finalen. Dock förlorade Sverige, vilket var supersynd, hade hoppats på ännu en vinst för Sverige, men icke. Nu ska jag nog titta på en film eller något, ciao!

Candice Swanepoel

Candice är min all time favorite Victoria's Secret ängel, och hon är min absoluta favorit modell i övrigt. Skulle ju inte vara fel att se ut som henne!

Kiss me

Den här låten med Ed Sheeran är ju bara så fin. Lyssnar på den konstant, åh.
 

Settle down with me

Lite pix från min weheartit.

2012 - 2

Juli - Det var mitten av sommarlovet, och allt bara kändes så bra. Även fast vädret inte var det bästa var det ändå helt underbart att kunna sova länge om dagarn och göra precis vad man ville!
 
Augusti - Slutet av sommarlovet kom och jag passade på att träffa så många vänner som möjligt. Och jag passade även på att umgås så jag kunde med Emelie i och med att hon snart skulle åka tillbaka till Dubai. Sedan började skolan och jag åkte på en av de värsta utflykterna jag någonsin varit på; vandringen med skolan.
 
September - Jag fyllde äntligen 17 år, och det är nu bara ett år kvar tills jag är 18, woop woop! Annars var det en rätt ohändelserik månad, jag träffade kompisar och ja. Jag och mamma bokade även vår resa till London och jag var astagg.
 
Oktober - Det efterlängtade höstlovet kom äntligen och det var dags för mig att åka till London. Tyvärr drog jag på mig en förkylning i början av resan och jag var inget annat än trött under hela tiden jag var där. Men jag lyckades ändå ta mig runt på stan och hade det supermysigt iallafall! Utöver det träffade jag vänner och jobbade på Älvsjömässan med Nejla. 
 
November - November startade inte alls bra då jag först fick 40 graders feber och låg med det i en vecka, veckan därpå fick jag lunginflammation = jag låg i sängen i två veckor. Alltså hände egentligen ingenting alls i november förutom att jag äntligen fick mina Primeboots köpta och den första riktiga snön föll för året. 
 
December - December smög sig på och plötsligt börjar alla stressa över julklappar. Kan ärligt talat säga att jag inte köpte en enda, hehe, så jag slapp all stress. Jag spenderade månaden i Globen två gånger, vilket är mer än vad jag brukar göra på ett helt år, typ. Först Stockholms Horse Show och senare VIP-middag och julshow tillsammans med Nejla. Jag fick även min iPhone 5 och jag kunde dumpa min iPhone 4 som nästan slutat funka helt. 
 
Overall kan jag säga att 2012 kan ha varit ett av de bästa åren på länge. Jag gjorde så mycket jag är nöjd med, men självklart en del jag är missnöjd med också. Även fast jag har ett par dåliga minnen från året kan jag ändå inte låta bli att endast se det positiva, vilket jag tycker att man ska göra. Så tummen upp för det. (Y) Jag är väldigt taggad på 2013 och hoppas att det ska bli ett minst lika bra år som 2012, och jag ser fram emot det jättemycket!

2012

Tänkte göra en liten årsresumé på 2012. Kunde vara kul att se vad jag har gjort under året osv.
 
Januari - 2012 startade inte på bästa sätt. Jag hade dock en trevlig kväll framtills vi åkte in till slussen för att se fyrverkerierna därifrån. Men det var inte det bästa valet jag har gjort, dundundun. Januari var inte en så händelserik månad. Det enda jag minns från januari var när jag tog med mig Lukas och Nejla upp till kläppen en helg. Det var superkul och vi hade det jättemysigt!
 
Februari - Februari var ännu en ohändelserik månad, jag gick i skolan som vanligt. Träffade vänner utanför skolan och var i stallet som vanligt. Jag åkte till Kläppen över sportlovet, som jag alltid gör. Även Bea var där så vi åkte tillsammans några dagar, det var kul!
 
Mars - I Mars började snön äntligen försvinna och man kunde använda lite tunnare jackor. Jag träffade kompisar, gick på fester och levde livet som vanligt. 
 
April - I april började det bli riktigt varmt, vilket var superskönt! Emelie kom tillbaka till Sverige så jag umgicks mycket med henne och vi gick och såg Titanic på bio, vilket vi hade velat göra enda sen vi såg den för första gången då det är vår absoluta favoritfilm. Jag gick även på min första riktiga fotbollsmatch, det var Djurgården och något annat ointressant lag som spelade. Eftersom fotboll inte är min grej riktigt var det inte någon jag kände att jag ville göra om. Hehe.
 
Maj - Maj kom och äntligen var det bara drygt en månad kvar av skolan innan sommarlovet. Man kunde redan nu sitta ute i bara shorts och mysa. Det var även nu jag och Ida bokade vår resa till Turkiet, och vi taggade galet!
 
Juni - I juni var det utspring för studenterna och man kände hur sommarlovet bara kom närmare. Jag och Ida åkte till Turkiet, vi gjorde så många oförglömliga saker och vi träffade så mycket nytt folk vi aldrig kommer glömma. Turkiet resan var nog den bästa resan jag någonsin gjort och juni var helt klart den bästa månaden på hela året. 

New Year's Eve

Jag tror inte någon har missat att det var nyår igår. Jag startade min kväll tillsammans med massa tjejer, vi käkade middag och hade det mysigt. Sedan mötte jag Bea och vi käkade ännu en middag hemma hos mig. Senare på kvällen åkte vi in till stan och träffade några av Beas kompisar, men vi splittrades strax därefter då vi inte skulle åt samma håll. Vid tolvslaget stod jag och Bea och tittade på fyrverkerierna. Kan även berätta att den här kvällen var jävligt legendarisk, men tänker tyvärr inte gå in på detaljer haha. 
 

RSS 2.0