Up all night

Det har snöat som bara den här uppe i Stockholm de senaste dagarna. Det är så härligt, jag älskar snö (till en början iallafall, hehe). Det enda minuset är att då jag går i skolan i stan måste jag gå igenom äckelslasket där. Men då är det ju perfekt att jag beställde hem ett par Hunterstövlar som jag kan plaska runt med i stan när det är dåligt väder. Jag hade egentligen bestämt mig för att absolut inte följa trenden och köpa ett par Hunters, men obviously klarade jag inte av det. 
 
Idag var ännu en bra dag, fick veta massa roliga saker i skolan som handlade om betyg som gjorde mig glad. Känns som att jag har fått motivation till att kämpa i skolan nu och allt känns så bra! Efter skolan tog jag mig ner på stan med Sigrid och Emelie där vi strosade omkring ett tag. Nu ligger jag dock hemma med huvudvärk, aka jag missar två roliga saker som jag skulle kunnat göra ikväll, menmen. Jag får väl ta och städa rummet istället, det skulle verkligen behövas.
 
 
 
 

Torsdag

Tjabba tjena hallå! Har precis ätit pannkakor, mumsfillibaba. Idag har varit en bra dag, hade ett muntligt franskaprov, vilket gick superbra för det var väldigt enkelt. Efter skolan tog jag en fika med Axel, det var sjukt länge sen jag träffade honom så det var jättetrevligt. Nu måste jag läsa min tråkiga engelskabok som jag ska vara klar med imorgon, har drygt 80 sidor kvar, blä. Bajbaj!

Plugg, plugg, plugg

Sitter och pluggar, as usual. Känner att livet består av plugg just nu. Pratade med Nejla tidigare om hur jag ska lyckas få in mitt sociala liv i den här bubblan också och jag känner mig väldigt stressad över det. Känns som att jag skjuter upp mina kompisar för plugget hela tiden. Får försöka lösa det på något sätt. Ska iallafall precis börja läsa en engelskabok som ska vara klar på fredag, så det bästa skulle väl vara om jag läste ut den idag. Men det går nog bra. 
 
Jaja, inge mer slöseri av tid, nu måste jag börja läsa.

Eat good, look good, feel good

Jag tror jag aldrig har varit så sugen på att träna som jag har varit de senaste dagarna, och fortfarande är. Men eftersom att jag har haft lunginflammation får jag inte träna än, måste vila upp mig och få tillbaka min kondition som har försvunnit totalt. Jag testade rida i måndags men jag blev helt utmattad och fick andnöd i slutet av lektionen, så det var ingen hit. Nu har det dock gått en extra vecka, så jag hoppas jag kan börja nästa vecka igen, hade varit superskönt! Måste även börja äta bra igen, syndade igår och idag hehe. Men får skärpa till mig nu och tänka på beach 13. Åh vad töntig..
 

The end of the night

Sitter i min säng, lyssnar på One Direction (surprise, surprise), och njuter av att jag är ledig imorgon. Eller egentligen är jag inte ledig, men min skola har hälsodag och eftersom att jag har varit sjuk ska jag inte gå, hehe. Över till något annat; Skolan var tråkig som vanligt, de enda som lyser upp min vardag måste vara min underbara klass. Efter skolan åkte jag och Nejla hem till Rebecka, vi mös och fikade ett tag och sedan åkte jag och Nejla vidare till Sergel där vi tittade på Breaking Dawn - Part 2. Jag kan ärligt säga att jag inte alls tyckte den var så bra som alla snackar om, blev faktiskt väldigt besviken då jag förväntade mig något mycket bättre, det är ju trots allt sista filmen. Taylor var iallafall snygg som vanligt hehe. 
 

London Town

Även fast jag blev sjuk och tycker att alla hypar lite för mycket över London så kan jag ändå inte låta bli att minnas alla bra saker, därför skulle jag inte tacka nej till ännu en resa dit inom en snar framtid, hihi.

Shopping

Här är btw de grejer som jag köpte i London. Lol, man ser ändå ingenting på bilden, men whatever. Hade helt klart kunnat handla mer, men eftersom att jag var sjuk orkade jag inte så mycket, men en del blev det iallafall. (Y)

You can't go to bed without a cup of tea

När jag ändå snackar om One Direction kan jag passa på att lägga upp deras senaste singel, åh den är så fin. Sitter och lyssnar som en galning på den, och tittar på videon om och om igen, killarna är så fina. Kan dock inte sluta dö för Niall, åh.
 

I'm trying to be okay

Idag lär bli en väldigt seg dag. Med tanke på att jag har missat så mycket i skolan kommer jag få sitta och plugga häcken av mig hela dagen, ska bli skitkul.. Är även ledig imorgon, så det får väl bli ännu en pluggdag. Ska nämligen skriva en uppsats på 5 sidor. Får 3 dagar på mig, känns lite småstressigt, menmen. 
 
Kom även på att jag inte har lagt upp några bilder från London än, dock kan jag erkänna att det inte är så superroliga bilder, ser typ ut som att jag har fotat Stockholm, förutom att det hänger brittiska flaggor lite här och där, haha. 
 
Och en tredje sak, One Directions nya album är såååå bra. Vad händer? Trodde helt klart att jag slutat lyssna på dem, men neeej, så fort de släpper något nytt fastnar jag lika hårt varje gång. 
 

Primeboots

Weho, me is frisk! Äntligen, åkte med pappa på jakt efter ett par höga Primeboots som jag har velat ha i en evighet, hittade dock inga med pappa så vi gav upp och åkte hem. 15 minuter senare åkte jag iväg med mamma på jakt och hittade ett par i min storlek direkt. Så nu är jag ett extra par Primeboots rikare. Jag har redan ett par låga, men jag tyckte det kunde sitta fint med ett par höga också. Så nu är jag glad, hihi!
 

Beggin' you

Tjenamors! Livet bara rullar! Nä inte riktigt, ligger hemma i lunginflammation och har gjort det i snart två veckor. Började med att jag fick småhosta när jag var i London med mamma, så jag gick runt och hostade hela resan och frös så fort jag kom ut. När jag kom hem från London fick jag feber, japp, 40 graders hög feber. Det låg jag och chillade med i en vecka, sen fick jag veta att jag hade lunginflammation så nu har jag haft det i en vecka. Så livet är inte alls på topp. Det har gått två veckor sen jag kom hem från London och jag har inte haft ork att packa upp min väska än, tragiskt. Är så himla nojig att jag ska missa massor i skolan också, sittar och mailar varenda lärare jag kan komma på och frågar vad jag missar. Åh jag orkar inte, vill bara bli frisk. 
 
 

RSS 2.0