It's the city of Angels

Insåg precis att jag inte uppdaterat något på ett tag. Men det beror på att jag har varit helt brutalt upptagen med skolarbeten. Känns som att skolan tar över mitt liv just nu, har knappt haft någon fritid alls på ett tag nu och har behövt avboka saker på grund av skolan.. 
 
Fyllde för övrigt år i onsdag, 17 barre vart jag. Wiho! Det var dock en ganska dålig dag, det regnade, pluggade hela dagen, och jag hade ont i huvudet. 17 är en ganska tråkig ålder dessutom, händer ingenting. Man bara väntar på att man ska bli 18. Men vad som gjorde min dag måste varit att jag fick en superfin videon av Emelie. Grät som en liten bebis när jag tittade på den. Världen bästa vän är vad hon är!
 

Live while we're young

Åh denna låten, så himla bra! Lyssnar vanligtvis inte på One Direction längre, men den här låten är faktiskt riktigt bra. Och Niall, åh varför så fin? ♥

Train mean, get lean

Asså åh. Jag blir så sur på mig själv. Har verkligen tappat motivationen till att äta nyttigt. De två senaste veckorna har varit skit, har ätit godis och bullar och ja, vad vet jag.. Jag vill verkligen få tillbaka min motivation men vet verkligen inte hur jag ska få tillbaka den. Sitter och tittar på sånna där "fitspo" bilder på instagram konstant, men känner verkligen inget sug till att bli hälsosam igen, även fast jag inerst inne verkligen vill. För jag vet att jag mår bra av det, och jag mår inte alls bra av att äta skit. Usch och fy, måste verkligen göra något åt det, snarast!

Yum

Mamma som varit i London över helgen var supergullig och tog hem en påse Jelly Belly (som jag förövrigt trodde var Jellybeans framtills jag tittade noga på påsen precis) till mig. Kommer helt klart skita i min nyttiga diet den här veckan och frossa i Jelly Belly tills min mage sprängs. Hehe. 

Sillhouettes

Morsning korsning allihopa! Igår var allt en bra kväll. Var på fest hos Axel H med väldigt mycket människor. Kändes som att nästan hela Tuna var där. Mer folk än jag förväntade mig, men vad gör det? Blir bara kul ju! Snodde även lite (inte så supersexiga) bilder från Sandra som jag tänkte visa för er. Tummen upp!
 

Swim good

Hej allihopa! Idag hade jag studiedag, vilket var hur skönt som helst! Gjorde ingenting speciellt, tog mest vara på min lediga dag och vilade ut. Har varit något oerhört trött de senaste dagarna. Ikväll skulle jag egentligen på bio med klassen, dock är jag pank så det blev inte så för mig. Jaja, vad ska man göra? 

I wasn't finished dreaming

Dööööör, vad jag är taggad på att åka till London. Ska bli så härligt att åka dit för att endast shoppa. Hoppas jag kan samla ihop tillräckligt med pengar bara. Får helt enkelt inte handla något i Sverige fram tills sista oktober, åh herre kommer det end gå? Äschäsch, allt fixar sig alltid. Galet taggad är jag iallafall!

Play it all night long

Seg dag. Kom till skolan klockan 9.20 och åkte hem från skolan klockan 11.00. Kan varit den mest onödiga dagen någonsin. Ska jag vara helt ärligt tycker jag nästan dagar som denna kan vara jobbigare än riktiga skoldagar. Varför ska man behöva åka i en timme för att komma till skolan och sedan bara vara där under en lektion? 
 
Anywho, efter skolan åt jag sushi med Nejla. Skulle även träffat Bea, men med tanke på att hon slutar klockan tre, och vill att jag ska åka in och möta henne vid Slussen, kände jag att orken helt plötsligt försvann. Så nu ligger jag och chillar i sängen, funderar på att sätta på någon film och bara chilla. Senare ikväll blir det även träning, känner att jag måste komma igång med mitt hälsosamma liv igen. 

Champion

Jobbade ju som sagt på Skansen idag. Och ska jag vara helt ärlig så var det mycket roligare än jag förväntade mig. Till en början var det ganska tråkigt då det inte hände så mycket, men vid lunch fick jag gå ner til entrén och dela ut program för dagen osv. Då vart det genast roligare. Fick även träffa Pernilla Wahlgren och Mojje, woho cool jag är!
 

Mitt ansikte höll inte riktigt i längden så det fick suddas..

Baked Alaska


Det här kan vara min favoritglass of all time. Nu blir det att sätta på någon mysig film och bara chilla.

Seg dag

Idag är en sån där typisk dag då jag inte orkar göra någonting alls. Det enda jag faktiskt vet att jag måste göra är ett litet arbete från skolan. Eftersom jag inte har någon tid att göra det imorgon då jag ska jobba på Skansen hela dagen måste jag göra det idag. Men det går nog snabbt. Ska nog be någon åka och köpa Ben & Jerrys till mig också, är helt otroligt sugen på det. 
 
 

RSS 2.0